Parkeerplaatsen

Het uitgangspunt is dat elk bedrijf, elke eigenaar en alle huurders gebruik kunnen maken van de ruimte voor het eigen pand. Een vaste stalling van auto’s, containers, aanhangers, etc. is dan ook niet toegestaan.

 

De maximum snelheid op het terrein is 15 km/u.

De parkeerplaatsen aan de zijkanten van de panden mogen niet worden gebruikt voor opslag of het permanent parkeren van voertuigen.

 

Er zijn echter helaas enkele bedrijven die onvoldoende eigen parkeergelegenheid hebben met als gevolg dat zij auto’s elders op het BCL-terrein parkeren. Dit leidt regelmatig tot overlast en ergernis van mede eigenaren en huurders.

 

Ook weten steeds meer wildparkeerders het bedrijventerrein van BCL te vinden waardoor er minder parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

 

Middels het plaatsen van informatieborden is er een begin gemaakt met de handhaving van het parkeerbeleid BCL. Deze informatieborden zijn geplaatst bij de twee ingangen en voor de parkeervakken aan de zijkanten van de bedrijfspanden.

Om aanrijdschade aan de zijkanten van de panden te voorkomen zijn er ‘varkensruggen’ geplaatst.

De maximum snelheid op het terrein is 15 km/uur.

 

De openingstijden van de schuifpoort en draaipoort zijn vermeld op het informatiebord.

 

Wij vragen om uw medewerking betreffende de uitvoering en handhaving van het parkeerbeleid.

 

Om de veiligheid op het terrein te kunnen waarborgen zijn wij in geval van overtreding genoodzaakt te handhaven middels een afsleepbeleid.